Cele mai importante știri prin Email

A avut curajul sa poarte aceeasi rochie, la 13 ani diferenta. Cum arata tinuta in care a atras atentia tuturor

A avut curajul sa poarte aceeasi rochie, la 13 ani diferenta. Cum arata tinuta in care a atras atentia tuturor

Nu este pentru prima data cand o vedeta este surprinsa purtant o tinuta in care a mai fost vazuta la evenimente oficiale si in trecut. In ciuda faptului ca la Hollywood rareori este acceptat ca o personalitate sa se imbrace de doua ori la fel, Kristen Dunst a fost fotografiata in rochia in care a debutat la  o petrecere Oscar, in urma cu 13 ani.

Acum in varsta de 34 de ani, Kirsten arata la fel de bine ca in urma cu 13 ani, exceptand bustul, care a avut parte de o operatie estetica destul de vizibila in tinuta cu decolteu adanc.

Actrita din „Interviu cu un vampir” si „Spiderman” a reusit sa refaca aproape intocmai look-ul sau din trecut, iar laudele primite au fost pe masura.

Kirsten Dunst si-a inceput cariera la frageda varsta de 3 ani, aparand in reclame TV si prezentari de moda pentru copii. A debutat pe marile ecrane la 6 ani, intr-un rol minor al unui film regizat de Woody Allen. La 12 ani a primit rolul Claudiei, din „Interviu cu un vampir” si a cunoscut faima internationala. Kristen a primit premiul MTV pentru Cel mai bun debut, premiul Saturn pentru Cea mai buna tanara actrita si prima ei nominalizare la Globurile de Aur.

Acum este o prezenta discreta si se tine departe de orice tip de scandal de la Hollywood.

 

sursa: perfecte.ro

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!

Comments are closed.

Scroll To Top

vipnews.ro - Știri despre vedete!

Abonează-te la Newsletter și îți vom trimite pe Email cele mai importante știri despre vedete.