Cele mai importante știri prin Email

Justin Timberlake i-a împlinit dorința unui copil bolnav de autism!

Justin Timberlake i-a împlinit dorința unui copil bolnav de autism!

Justin Timberlake este un om cu o inimă de aur! Arată bine, este prezentabil, se îmbracă bine… este genul de bărbat pe care orice viitor ginere și l-ar putea dori pentru fata sa!

Pe site-ul The Manifest Station, mama unui băiețel de 8 ani bolnav de autism, a povestit prin ce emoții a trecut alături de acesta la concertul lui Timberlake.

Marika Rosenthal Delan și soțul ei au decis să-l ducă pe băiețelul acestora de ziua lui, îndeplinindu-i astfel dorința cea mai mare.

Băiețelul este un mare admirator al cântărețului și, așteptând o vară întreagă, a avut în sfârșit ocazia de a participa la concertul idolului său. Acesta s-a îmbrăcat ca Justin Timberlake în stilul ”suit-and-tie”.

995049_10204136385512115_8404467027069334579_n

Mama acestuia a avut emoții, făcându-și griji că băiețelul ar putea deranja oamenii prezenți la concert. Acesta era foarte entuziasmat și repeta în continuu ”Este ziua mea! Acesta este cadoul meu! Te iubesc Justin Timberlake!!!”. Un grup de fete, nu au fost deloc deranjate de copil, ba chiar au reușit să atragă atenția solistului, spunându-i că în public este un băiețel care își serba ziua de naștere.

Justin Timberlake nu numai că a ținut cont de acest lucru și a vorbit cu Julian, dar i-a și cântat băiețelului ”Happy Birthday” la unison cu toată lumea prezență la concert.

Artistul a făcut un gest extrem de frumos, care pentru Julian este cu siguranță mai mult decât memorabil.

 

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!

Leave a Reply

Scroll To Top

vipnews.ro - Știri despre vedete!

Abonează-te la Newsletter și îți vom trimite pe Email cele mai importante știri despre vedete.