Cele mai importante știri prin Email

Toti s-au intrebat. Ce era in cutia albastra pe care i-a daruit-o Melania Trump lui Michelle Obama

Toti s-au intrebat. Ce era in cutia albastra pe care i-a daruit-o Melania Trump lui Michelle Obama

Momentul in care Michella si Barack Obama i-au intampinat la Casa Alba pe Donald si Melania Trump a fost vizionat de milioane de oameni, iar gestul actualei Prime Doamne despicat de analisti din intreaga lume.

Inainte de a face o poza oficiala cu sotii Obama si a pasi in Casa Alba, Melania Trump a tinut sa ii faca un cadou lui Michelle. Impachetat intr-o cutie albastra de la celebra companie de bijuterii Tiffany & Co., darul a starnit reale controverse.

In primul rand, pentru ca nu facea parte din protocol si a pus-o putin in dificultate pe Michelle, care timp de cateva secunde a incercat sa gaseasca o solutie si sa-l puna undeva pana la realizarea pozelor oficiale.

In al doilea rand, pentru ca toata lumea isi dorea sa stie ce e in el. I-a cumparat Melania o bijuterie? A ales un ceas? A considerat ca un instrument de scris sau o pereche de ochelari de soare sunt mai potrivite?

Reprezentantii companiei au preferat sa pastreze discretia in legatura cu acest subiect si, intrebati de jurnalisti in ce a constat cadoul actualei Prime Doamne catre fosta au spus ca: „Casa Alba a patronat Tiffany & Co. inca din timpul lui Abraham Lincoln.”

Intaratati, jurnalistii au pornit in investigatie si, estimand dupa dimensiunile cutiei si aparenta ei greutate, au ajuns la concluzia ca Melania i-a daruit lui Michelle o rama foto din argint.

Daca a fost sau nu un cadou inspirat si reusit, ramane sa ne spuneti voi in sectiunea de comentarii. A ales bine?

sursa: perfecte.ro

 

Comentarii pe Facebook

Părerea voastră despre acest articol este importantă. Postați comentariile și pe Facebook pentru a le împărtăși cu prietenii!

Comments are closed.

Scroll To Top

vipnews.ro - Știri despre vedete!

Abonează-te la Newsletter și îți vom trimite pe Email cele mai importante știri despre vedete.